Concerten

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.

MEEST POPULAIRE TICKETS.

Een overzicht van concerten.

Een avondje uit? Een bezoek aan een spetterend concert is dan een goede keuze.
Op deze pagina de concertagenda van Nederland. Populaire evenementen op dit moment zijn U2, The Lion King, Theo Maassen, Cirque Du Soleil Varekai, Celine Dion, Hans Teeuwen, Vrienden Van Amstel Live, Soldaat van Oranje, U2, Guns N Roses, Symphonica In Rosso, Guns N Roses, K3, Youp Van T Hek, The Bodyguard, Toppers In Concert, Ronald Goedemondt, Ciske De Rat, Toppers In Concert en Symphonica In Rosso. Hieronder zie je een overzicht van alle concerten, evenementen en andere voorstellingen die wij beschikbaar hebben. Via deze pagina blijf je altijd op de hoogte van de leukste concerten en evenementen.
Bestel hier je tickets
Logo Seatwave

Tickets voor jouw concert 

Alle concert kaartjes voor Drake, The Weeknd, Coldplay, Simple Minds, Depeche Mode, Ariane Grande, Emilie Sande, The Chainsmokers en alle artiesten waar je naartoe wilt.

Tickets voor jouw concert
Viagogo Tickets voor Concerten, Sport, Theater bij viagogo, een online ticket marktplaats. Koop en Verkoop Tickets 100% veilig en gegarandeerd.

Ticketmaster Voor tickets voor je favoriet concert ben je hier op de goede plek. Check snel wat er mogelijk is.

Opera tickets
Opera (taalkundig ontstaan uit het meervoud van opus) is een vorm van muziektheater, waarbij een overwegend gezongen toneelstuk, in dichtmaten met orkestbegeleiding, wordt uitgebeeld. Opera is onderdeel van de westerse klassieke muziekcultuur. Er zijn ook niet-westerse vormen van muziektheater die vaak opera genoemd worden, met een onderscheidend bijvoeglijk naamwoord ervoor, bijvoorbeeld de Chinese opera.
De vierhonderdjarige geschiedenis van de opera zoals we die heden ten dage kennen, vindt haar oorsprong in Florence. Eind 16e eeuw was hier een groep intellectuelen voornemens het klassieke drama zoals het in Oudheid bestond, nieuw leven in te blazen. Hun grote voorbeeld hierbij was Aristoteles, die in de 4e eeuw voor Christus over toneel en muziek had geschreven, alsof deze twee zaken dezelfde waren. Volgens Aristoteles was drama de imitatie van het leven, dat verlevendigd werd met zowel versiering als melodie. Op basis daarvan veronderstelden de Florentijnen dat het klassieke drama volledig gezongen moest zijn geweest. De eerste componist die een poging deed dit in de praktijk om te zetten, was Jacopo Peri (1561-1633), die hiervoor het Grieks mythologische drama Dafne aanwendde. Zijn werk Euridice (1600) dat daaruit voortkwam, werd daarmee de eerste opera.
Belangrijke latere operacomponisten waren onder anderen Monteverdi, Händel, Rameau, Gluck, Mozart, Rossini, Bellini, Donizetti, Berlioz, Verdi, Wagner, Bizet, Richard Strauss, Puccini, Janáček en Britten.
Wil jij naar een opera, dat kan.
Opera ticketsConcertagenda


Pluggerz Music
Wat, wat, wat, wat zeg je nou, wat…..

Dat wil je toch niet, gebruik gewoon die plugs voor je oren.

Korting op muziekvoorstellingen
Graag naar opera, muziekvoorstelling of andere muzikale evenementen met korting dat is mogelijk.

Verkoop je tickets.
Verkoop al jouw Tickets op Seatwave.nl

 

 

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.