Event Store Uw feest, dagje uit en meer leuke aktiviteiten in de grotten Event Store
  Event Store | Cursussen | Feesten | Cadeaubon |  Bedrijfsuitje | Uitstapjes particulier | Contact
  Event Store Home
  Bedrijfsuitje
  Cursus Overzicht
  Dineren en Feesten
  Cadeaubon
  Uitstapjes particulier
  Vergaderarrangement
  Overzicht en folders
  
 
  
Quadrijden
  
Jeeprijden
  
Survivallen
  
Paintball in de grot
  
Ballonvaart
  
Voertuigbeheersing
  
Vliegeren
 
  E-mail
 

Hoofdpagina Event store    
  

Welkom bij Event Store.
Een leuk dagje uit en feesten in de grotten van Valkenburg en de Ardennen.
Fietsen, paintball, survival, spooktocht en meer in de grotten.


Spooktocht feesten door de grotten.
In de grotten van Valkenburg gaat u griezelen.
Trots nodigt een gids u uit voor een rondleiding door zijn eigen grot. Een erfenis van zijn geliefde tante Emmely maakte hem de trotse bezitter van dit prachtige gangenstelsel.
Wat echter begint als een vrolijke rondleiding in het grotje van de tante wordt al snel een avontuur om nooit te vergeten. Als de prettig gestoorde gids u even in het donker achterlaat blijkt dat u niet alleen in het gangenstelsel bent. Een nogal wereldvreemde archeoloog is met zijn onderzoek bezig en stoort zich mateloos aan uw aanwezigheid. Na enig geraas en getier vertelt hij u allen dan toch het droevige relaas van ridder Reginald van Valkenburg die na een gruwelijke broedermoord in het gangenstelsel aan zijn lot werd overgelaten. Volgens overlevering kent Reginalds geest enkel rust als iemand rein van hart de grotten trotseert. De, in dit geval niet zo prettig gestoorde, archeoloog stuurt u vervolgens onder lichte dwang op pad door de donkere gangen voor een tocht waarbij lach- en sluitspieren danig op de proef worden gesteld.
De verschrikkingen worden van kwaad tot erger en net wanneer u denkt dat u het er ongeschonden vanaf gebracht hebt, begint de ellende pas goed. Kortom: Een avontuur om nooit te vergeten.

Duur: 75 minuten.

Minimaal 14 jaar.

Deelnemers: minimaal 15 personen.

Locatie: Valkenburg (NL).

Prijs spooktocht: klik hier! Spooktocht en meer info.Speurtocht met acteurs.
U wordt uitgenodigd in de grotten door Professor van Buuren en zijn assistent.
Zij ontvangen u in het Stadsrestaurant en wijden u in in de treurige geschiedenis van Reinoud van Kleeve. Vervolgens gaat u op pad door Valkenburg.
Speur door het historische deel van Valkenburg en kraak de code van het Valkenburg document. Ontdek welk donker verleden Valkenburg in haar greep houdt.
Onderweg zullen de professor en zijn assistent enkele malen hun opwachting maken maar kunt u hun wel vertrouwen?
Bedankt dat u bereid bent mij te helpen op wat zal blijken een waarlijk moeilijke tocht. Laat ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Lodewijk van Buuren, oudheidkundige van beroep en al sinds jaar en dag verbonden geweest bij de opgravingen op de kasteelruïne van Valkenburg. Het is aldaar waar deze queeste haar oorsprong kent. Tijdens één van mijn opgravingen vond ik een kleine lederen map met daarin enkele documenten. Ik mag wel zeggen dat vanaf het moment van de vondst mijn leven een hele andere wending heeft genomen.
Help mij en ontdek het geheim achter "Het Valkenburg document".

Duur: 3 uur.

Deelnemers: minimaal 15 personen.

Locatie: Valkenburg (NL).

Prijs speurtocht: 29 euro per persoon.Outdoor Brainchallenge te Valkenburg.
Uw feest start buiten met een ludiek spellencircuit unieke teambuilding met heel veel humor onder leiding van een vrolijke, ietwat gestoorde begeleider in het bos waarbij hij op diverse plekken d.m.v. raadsels en puzzels uw denkvermogen test.
Welke verklappen we niet, da maakt het uitje extra spannend.
Het tweede onderdeel is een moedproef in het ondergrondse door middel van een thema feest met de spooktocht (zie boven).

Duur: 2 uur.

Deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie: Valkenburg (NL).

Prijs speurtocht: 35 euro per persoon.Fear & Fun outdoor en thema feest spooktocht.
Unieke adrenaline mix van spanning en sensatie:
Lasergamen, rodelen, de kabelbaan en natuurlijk de spooktocht.
Nadat u eerst genoten hebt van het avontuur van ondergronds lasergamen gaat u met de kabelbaan omhoog voor een duizelingwekkende rodelrit.
Alsof dit allemaal nog niet spannend genoeg is gaat u vervolgens tijdens de spooktocht op pad voor een avontuur waarbij u uzelf en de uwen pas echt goed zal leren kennen.

Duur: 3 uur.

Deelnemers: minimaal 15 personen en maximaal 80 personen.

Locatie: Valkenburg (NL).

Prijs speurtocht: 35 euro per persoon.Ruïnespelen in een kasteelruine.
Dit is misschien wel het uitje van u leven!
Bij aankomst wordt u ontvangen door een enthousiaste medewerker van Professor van Buuren. Hij begroet u vol overgave en is, op het irritante af, ontzettend blij dat u er bent. Door zijn overgave verliest hij echter alle gevoel van tijd en het wordt duidelijk dat u de deadline voor de ontmoeting met de professor toch op zijn minst met vijf minuten zult gaan missen.
Professor van Buuren is dan ook op zijn zachts gezegd allerminst verheugd met de start van het programma. Deze onvrede uit hij dan ook ten overstaan van uw club zonder schroom tegen zijn assistent.
De toon voor een gezellige dagje uit is gezet! Op de kasteelruïne wordt u door de professor en zijn assistenten onderworpen aan diverse opdrachten om duidelijkheid te verschaffen of u allen wel gequalificeerd bent om het tweede deel van de dag te ondergaan.. U merkt al snel dat professor van Buuren de lat behoorlijk hoog legt.
De assistenten nemen het echter niet zo nauw met alle regels en vermaken u allen vol overgave met de verhalen van hun belevenissen op de afdeling in het huis waar ze gezamenlijk wonen.
Na het eerste onderdeel gaat de professor naar zijn kantoor om dit deel tesamen met zijn secretaresse te analiseren, te evalueren.
U gaat met een der assistenten op pad door de Fluweelengrot voor een bijzonder leuke doch leerzame tocht over de zin van het leven en andere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen (het is tenslotte onder de grond).Deelnemers: minimaal 15 personen en maximaal 200 personen.

Locatie: Valkenburg (NL).

Prijs Ruinespelen 2 uur en 1 kwartier: 35 euro per persoon.


Prijs Ruinespelen en spooktocht 3 uur en 3 kwartier: 45 euro per persoon.Lekker griezelen tijdens een ondergronds feest.
Een griezelig lekker thema feest met lekker eten.
Na de spooktocht staat in het midden in Valkenburg gelegen Stads Restaurant een overheerlijke maaltijd klaar.

Duur: ongeveer 3 á 4 uur.

Deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie: Valkenburg.

Keuze menu: Uit onderstaande lijst kunt u een voor- hoofd- en nagerecht samenstellen.
Huisgemaakte uiensoep, Wildbouillon, Crèmesoep van pommdorie tomaat, herfstsalade met krokant gebakken spekjes en champignons, In huisgemaakte kruidenboter gebakken grotchampignons met courgette en gegratineerd met Parmezaanse kaas, Tagliatelle sorpresa del cuoco met ei, spekjes, tomaat, mozzarella en een romige saus, Pangafilet gevuld met garnalenmousse, Gegrilde tonijnsteak op een bedje van rucola en jonge bladspinazie met een saus van pommodorie tomaat, Huisgemaakte jagersstoofschotel met winters garnituur, Konijnenbout bereid op grootmoeders wijze Tiramisu, Apfelstrudel met een bolletje peperkoekijs, Dame Blanche, Vanille-ijs met warme kersen.
Uit een uitgebreid keuze menu kunt u zelf ter plekke een 3 gangen menu samenstellen.
Dit gecombineerd met de lekkere drankjes zorgt voor een perfecte nazit na de enerverende spooktocht. Inclusief: 2 uur standaard drankenpakket.
Kortom een goed overheerlijk smulmenu tegen een heel aangename prijs.

Prijs: 55 euro per persoon.


Een griezelig lekker thema feest met lekker eten.
Na de spooktocht staat in het midden in Valkenburg gelegen Stads Restaurant een overheerlijke maaltijd klaar.

Duur: ongeveer 3 á 4 uur.

Deelnemers: minimaal 15 personen.

Locatie: Valkenburg.

saté/schnitzel menu: aan tafel geserveerd staat voor u klaar compleet met lekkere frisse salades, frieten en diverse sauzen. Inclusief: 2 uur standaard drankenpakket.
Kortom een goed overheerlijk smulmenu tegen een heel aangename prijs.

Prijs: 45 euro per persoon.


Rokende spoken: Na afloop van de spooktocht is het in het aan de voet van de beroemde Cauberg goed vertoeven in een klassiek doch eigentijds barok ingericht cafe, met persoonlijke gastvrijheid en met goede muziek voor jong en oud. Op het zonnig terras met uitzicht op de Cauberg, de KasteelruÏne en de mergelrotswand van de Gemeentegrot waant u zich als God in Frankrijk. Voor de rokers onder de gasten is er de beschikking over een gezellig ingerichte rokerskamer. Ook kunt u relaxen in de geweldige lounge hoek.
Inhoud buffet: Zuur vlees, Kippepastei, Kip Pilaf, Gemengde sla, Stokbrood en Rijst.
Prijs exclusief consumpties: 35 euro per persoon.


Kluiven!!: Voor de liefhebber onbeperkt spareribs eten met frieten salades en lekkere sausjes. Eet de schrik van de spooktocht van u af! Inclusief: 2 uur standaard drankenpakket.

Prijs: 47,50 euro per persoon.


Bourgondisch buffet: Gebraden Limburgse beenham in champignon roomsaus, Fruitige kipschotel, Gebakken krielaardappeltjes, Witte rijst, Diverse frisse groentesalades, Cocktailsaus, Limburgse “koude schotel” uit eigen keuken, Gemengde vruchten, Pastasalade, Ardennerham met meloen, Gekruide gehaktballetjes met mosterd, Gevarieerde Franse kaasplank, Chiabatta, Italiaans stokbrood, Roomboter,

Prijs: 65 euro per persoon.


Oma's buffet de Luxe: Warm buffet: * Jambon de Flamande. In zijn geheel gebraisseerde beenham, bereid met mosterd, koreanderzaad, knoflook en tijm. Deze suggestie wordt ter plaatse getrancheerd en geserveerd met een mosterdsaus.
* Kaastortelini in preiroomsaus, *Lasagne met champignons, gehakt en room,
Koud buffet: Als vis:
* Gerookte zalmbiefstukjes, * Carpaccio van gerookte heilbotfilet met venkelblaadjes, * Gerookte forelfilets met dillemayonaise, * Shrimps Islande, * Gepocheerde Schotse zalm met cocktailsaus, * Carpaccio van gerookte zalm, * Hollandse maatjes haring, * Scampies St. Tropez, * Krabsalade, * Surimi, * Gerookte haringfilets, * Majestic fish salad, * Tomaatje gevuld met surimi,
Als vlees: * Jambon d’Ardennes met meloen, * Oxford Rostbeef met haricots verts en peultjes, * Varkensfricandeau met julienne groentengarnituur, * Pâté Forestiere met oignons monégasqeus, * Vlaamse ham met asperges en remouladesaus, * Gegrilde kiprollade,
Salades: * Witte koolsalade met carpaccio van perzik, * Salade capri met basilicum, * Penne pastasalade met tomaat en olijve* Cashel’s blue cheese salad, * Mixed salad with sliced Irish bacon, * Rijstsalade met noten en rozijnen, * Insalata de patate con tonno,
Diversen: * Stokbrood, * Ciabata, * Volkorenstokbrood, * Mini sandwiches, * Gevulde eitjes op ananas, * Exotische fruitcomposities.


Prijs: 52 euro per persoon.Event Store Culturele ondergrondse ontdek tocht:
Altijd al een in de katakomben van Valkenburg willen "spelen" ?
Spellen verbonden door middel van loopstukken in de Katakomben van Valkenburg. Ineens gebruikte men ze niet meer, de Katakomben. Ze waren na de Romeinse tijd een lange tijd in vergetelheid geraakt want mensen begraven mocht weer op openbare begraafplaatsen. Men hoefde geen geheim, donker, stinkend ondergronds gangenstelsel meer in, om familie te begraven. Maar tevens verdwenen ook ondergrondse rituelen, kerkdiensten en doopsels...
Een ondergronds programma zal u samen inzicht geven in elkaars kunnen, kennis en angst. Beleef ongekende rituelen die niet aan het oppervlak zijn gekomen omdat ze voor de huidige tijd onmenselijk zijn…
ontdek tradities binnen het christendom die nog steeds leven maar onbesproken zijn…
ervaar samen hoe men vroeger de weg naar zaligheid bewandelde… en bewandel deze weg zelf!

* Culturele ondergrondse ontdek tocht: 3 uur durend arrangement.

Locatie: Valkenburg.

Deelnemers: minimaal 10 personen en maximaal 60 personen

Prijs: 49 euro per persoon inclusief ontvangst met koffie en vlaai.


Wij raden aan om sportieve kleding te dragen.