Event Store Dinnershow een feest dinner tijdens een show, diner nu tijdens een leuke feestavond, personeelsfeest, dineren en eten met shows Event Store
  Event Store | Cursussen | Feesten | Cadeaubon |  Bedrijfsuitje | Uitstapjes particulier | Contact
  Event Store Home
  Bedrijfsuitje
  Cursus Overzicht
  Dineren en Feesten
  Cadeaubon
  Uitstapjes particulier
  Vergaderarrangement
  
 
  
Quadrijden
  
Jeeprijden
  
Survivallen
  
Paintball in de grot
  
Ballonvaart
  
Voertuigbeheersing
  
Vliegeren
 
  Anti-slipcursus
  Goedkope uitjes
  Creatief
  Culinair
  Gemotoriseerd
  Ontspanning
  Sportief
  Teambuilding
  Reizen
  Leuk voor vrije tijd
 

Hoofdpagina Event store    
  

Event Store

Welkom bij Event Store.
Dinnershow een feest dinner tijdens een show,
diner nu tijdens een leuke feestavond.

Ook leuk als geschenk.

Heeft u een personeelsfeest, vrijgezellenfeest?
Kom dineren en eten met shows voor een aparte en unieke party.


Gezellig samen zijn, bedrijfsuitjes of personeelsfeesten ga naar een dinershow.


Dinnershow voorbeeld:


Event Store

In een gerenomeerd theater in het centrum van Antwerpen treft u de "positive vibes" van een trendy stad als Antwerpen aan.
Het Art-Deco theater is volledig ingericht naar de wensen waaraan een efficiënt theater en een verzorgd onthaal, een smaakvol restaurant en een verfijnde keuken moeten voldoen. Er zijn 2 zalen. In de benedenzaal is er plaats voor 110 genodigden. In de bovenzaal kunnen er 50 genodigden worden geplaatst. Het is the place to be voor een stijlvol, gezellig, prettig en gastronomisch avondje uit. Zang, dans, muziek en een flinke dosis humor staan centraal tijdens de dinnershow.

In de dinnershows wordt de nadruk gelegd op bekende, swingende songs die voor u live gebracht zullen worden. De showgirls en boys zorgen ervoor dat iedereen zin krijgt om met hen mee te dansen en er een groot feest van te maken! De cast draagt prachtige, handgemaakte kostuums die er mee verantwoordelijk voor zijn dat u een avond tegemoet gaat die u en uw gasten niet snel zullen vergeten.

Dinnershows programma:

- 19u30 : ontvangst met aperitief en hapjes;
- 20u00 : voorgerecht;
- 20u20 : tussengerecht;
- 20u45 : Deel 1 van de show;
- 21u40 : Hoofdgerecht en dessert met koffie of thee;
- 22u40 : Deel 2 van de show;
- 23u40 : Gelegenheid om na te praten of te dansen op het podium.

Inclusief: een 3-gangen-menu met aperitif maison, een halve fles wijn per persoon en een koffie of thee bij het dessert inbegrepen.

Locatie: Antwerpen.

Event Store Event Store Event Store


Bekijk de mogelijkheden.


Dinnershows in Nederland:

Kies een thema voor uw dinnershow.

Deelnemers: vanaf 2 personen.

Duur: van 20.00 uur - 24.00 uur.

Locaties: Amsterdam, Divers.

Prijs dinnershow: 95 euro per persoon.


Bekijk de mogelijkheden.


Kies uw thema in combinatie met feest locatie:


Event Store 1. Dinnershow ‘Adventure Club’:
Al eeuwenlang zoeken noeste ontdekkingsreizigers naar deze verloren gegane tempel. Ook uw gezelschap is deze uitdaging aangegaan. Helaas lukt het niet om het rendez-vous met de ervaren reisleider te bewerkstelligen nu de wegen onbegaanbaar zijn geworden door kuddes wilde dieren. Uw groep gaat te voet verder en ontwaart de contouren van wat ooit een indrukwekkend gebouw moet zijn geweest….

Binnengekomen in de ruïne blijkt het schemerdonker te zijn. Er is net genoeg licht de barretjes te ontwaren, waar u duidelijk wordt gemaakt dat u onbeperkt gebruik kunt maken van alle aanwezige drankjes. De inheemse bevolking schuifelt zwijgzaam door het gebouw, Totdat de muziek ze wakker lijkt te schudden.

Plots klinkt het geluid van een harde crash; En blijkt een bus zich door de muren van de zaal naar binnen heeft geboord. Als het lawaai verstomt en het stof is neergedaald, ontwaart u een ruige figuur temidden van de puinhopen. Bij het zwakker schijnsel van zijn lantaarn zit hij op een landkaart te turen… Het is duidelijk dat hij al even verdwaald is als de rest van het gezelschap. Geruststelling alom als dit de neef van de beroemde ontdekkingsreiziger Dr. Livingstone blijft te zijn…

In de ruïne lijkt niets meer te functioneren. Moet hier echt de nacht doorgebracht worden? Al snel blijkt dat in de omgeving geronseld personeel er gaandeweg de avond een oplossing voor weet te vinden. Het is de hulptroepen gelukt om de eeuwenoude fornuizen te ontsteken; buffetten met vers fruit en streekgerechten worden aangelegd; al snel hangt de jachtbuit aan het spit te roosteren en wordt de ruimte gevuld met overheerlijke geurzen.

Uw reisleider heeft niet stilgezeten en heeft in de vergeelde documenten magische woorden ontdekt. Al snel blijkt wat de magische spreuk heeft aangericht: in de manshoge open haard blijkt een toegangspoort ontgrendeld; met opgelucht gezicht verschijnt te zangeres van vanavond, de oogverblindende Jade.

De vuren worden nog hoger opgestookt voor de bereiding van de beste kwaliteit vlees- en vissoorten.

Dat de ruimte haar geheimen nog niet direct prijsgeeft, blijkt als het water naar binnen lekt… De tafelmagiër komt bij u langs: zijn handen zullen sneller zijn dan uw ogen. De fakir zal u versteld doen staan met zijn verbazingwekkende praktijken. Danseressen van het tempelvolk dansen hun rituele vuurdans met veel overgave! De tempelgod, Orakel, zal u toespreken. Wellicht kan hij het mysterie van de tempel ontrafelen?

In één van de nissen blijkt een complete alchemiehoek te zijn ingericht, waar op sterk water vele schepselen van de evolutie te bewonderen zijn. De alchemist zal u erover vertellen. Maar ook over uw karakter weet zij meer dan u zou vermoeden….

Na verloop van tijd zijn alle ongemakken vergeten en is het feest in volle gang. Ineens luidt de galmende klok het onafwendbare einde van de avond in. Uw reis zet zich voort en nog lang wordt nagepraat over de avond. Zelfs heden ten dagen spreken geschiedenisboeken nog over de onwaarschijnlijke ontmoetingen die vanavond plaatsvonden in de Adventure Club.

Locatie: Hilvarenbeek (Beekse Bergen).Bekijk de mogelijkheden.


Event Store 2. Dinnershow: ‘ROARING TWENTIES’ (English spoken):
Betreed 'the Club' van Mr. Pride en u gaat terug in de tijd. Terug naar het Chicago van 1927. Terug naar de meest turbulente periode in de geschie¬denis van Amerika: The Roaring Twenties! De drooglegging heeft Al Capone tot de machtigste man van Chicago gemaakt. Buiten over¬heerst het kille staccato van de mitrailleur en de gillende banden. Binnen het warme ritme van de jazz, de boogie woogie en de charleston. Dus als u een onvergetelijke avond wilt beleven die u na wilt vertellen: get into 'The Club'!

Meteen na binnenkomst merkt u dat Mr. Pride beschikt over de juiste connec¬ties. U wordt ontvangen met een drankje waar voldoende alcohol in zit voor 2 maanden cel. En achter de bar staat voor minstens 30x levenslang uitgestald. U kunt de hele avond straffeloos drinken wat u wilt. Bij de cocktailshaker Mr. Johnson kunt u proeven van een 'Wallstreet Crash' of een 'Flaming Hurricane'.

Trouwens, het is overal een beetje oppassen in de club. De filosofie van Mr. Pride: 'I love my guests, I prefer their money', heeft ook het personeel op ideeën gebracht. Neem plaats aan de roulettetafel. Daar treft u de croupiers Jack en John. Het scala aan trucs dat dit tweetal beheerst, zal u verbijsteren.

Of wilt u uw geluk beproeven aan de blackjacktafel van Mrs. Baldwin. Zodra u haar ziet begrijpt u dat ze geen trucs nodig heeft om de aandacht af te leiden. Tip: ga tevoren even langs bij Charles the barber en Shoeshine Jimmy zodat u in ieder geval glimmend van top tot teen ten onder gaat.

Als het u niet meezit kunt u altijd terecht bij Candy voor een bonbonnetje. U kunt ook troost zoeken aan de bar bij James en Phileas.

Halverwege de avond zal er een heuse "auction" plaatsvinden. Op deze openbare veiling kunt u als gast met de gewonnen dollars meebieden op nostalgische artikelen met een historische waarde. Veilingmeester Mr. Pride zal de artikelen uiteraard tegen hoge woekerprijzen willen verkopen en zal hier samen met zijn, toch al niet zo betrouwbare, croupiers een waar spektakel van maken. Zorg er echter wel voor, dat u uw bod ook waar kunt maken en over de nodige $'s beschikt.

Want anders … Voor wat betreft het eten, hoeft u zich geen zorgen te maken. De smaak van Mr. Pride mag dan op vele gebieden discutabel zijn, op culinair gebied is het een fijnproever.

Terwijl Lorenzo zich stort op de voorbereiding van de hoofdgerechten, maakt Miss Daisy haar stralende entree. Deze opwindende verschijning was ooit een beloftevolle zangeres. Nu echter, als 'Dazzling Daisy', is ze een gevierde ster in de tweederangs clubs van Chicago. Begeleid door het muzikale mirakel Fingers, zingt zij met zwoele stem 'I want to be loved by you' en andere onsterfelijke evergreens.

Dan kunnen de boorden los en wordt de dansvloer vrijgemaakt voor een zinderende finale. Zing mee met 'Dazzling Daisy', dans de charleston met Lulu en Mimi, zie hoe de showgirls mannen in ademnood brengen met een cancan op de bar en beproef uw geluk met uw laatste dollars bij de horse races. En mocht u onverhoopt worden opgepakt door de Chicago Police, denk dan in de cel aan de woorden van Mr. Pride: 'Real fun starts when there's nothing left to loose'.

Bekijk de mogelijkheden.


3. Dinnershow ‘SAILOR’S NIGHT’:
Alvorens aan te monsteren aan boord van De Eenhoorn maakt de kapitein de gasten bekend met een oude scheepsgewoonte: het innemen van een hartversterkinkje. Zeer aan te raden om zwaar weer en ruig zeeleven te kunnen doorstaan. Maar wees gerust, de kapitein en bemanning zullen stormen trotseren en zorg dragen voor een behouden vaart.

Een smakelijke soep, met verse ingrediënten bereid, wordt met zo min mogelijk klotsen door de bemanning aan tafel gebracht, terwijl de visboer de opvarenden verleidt met een echte Hollandsche Nieuwe uit het vat….

Uit voorzorg tegen de gevreesde scheurbuik is de chirurgijn aangemonsterd, die indien nodig ook het barbiersmes hanteert en de heren gladder scheert dan ooit.

Bloody Mary beschildert decent aangeboden lichaamsdelen op zeer creatieve wijze. Let wel: na een goede wasbeurt is haar tatoeage weer verdwenen.

Terwijl de nieuw aangemonsterde gasten het schip verkennen, zijn pottenkijkers van harte welkom bij het kombuis, waar onze scheepskok al druk doende is met het hoofdgerecht.

Kies zelf uit diverse vlees- en vissoorten en voeg gerust naar eigen smaak aardappelen, sauzen en salades toe! Op de tafels ligt ruig scheepsbrood met roomboter en een keur aan binnen- en buitenlands fruit. Natuurlijk genieten alle passagiers gedurende de hele vaart vrijelijk van alle aangemonsterde dranken!

Tijdens de lange zeereizen zorgen een aantal bemanningsleden voor broodnodig vertier: De scheepsgokker laat bijvoorbeeld opvallende staaltjes van zijn kunnen zien. Hou hem in de gaten als hij rond de tafels sluipt, het kan geen kwaad de knapzak in de gaten te houden...

De avond zal muzikaal omlijst worden door uitbundige scheepsmuzikanten, die met hun liederen voor de vrolijke noot aan boord zorgen.

Wat later op de avond heeft het koksmaatje een heerlijk hoorntje schepijs tevoorschijn getoverd en bovendien staat de koffie klaar. Verder komt uit de scheepsbakkerij de heerlijke geur van vers gebakken bananenbrood: deze lekkernij wordt aan boord bereid door het bakkertje naar een eeuwenoud scheepsrecept. (Caribische bananen en veel rum van Jamaica zijn twee van de benodigde ingrediënten)

.Tegen het einde van de reis ontstaat hevig tumult aan boord wanneer uit de diepte der oceaan plotseling een zeemeermin wordt opgetakeld. Deze consternatie slaat snel over in verbazing wanneer de zeemeermin een stem blijkt te bezitten die zelfs het hart van de ruigste zeebonk doet smelten. Het laatste deel van de avond worden passagiers en bemanning in vervoering gebracht door haar briljante zangkunst en wordt er gehopst en gedanst tot de haven in zicht komt….

Na een onstuimige zeilvaart meert De Eenhoorn daar af waar de reis begon en geeft de kapitein het sein dat het schip gelost mag worden.

Locatie: Amsterdam.Event Store 4. Dinnershow ‘DE GROTE NACHT VAN BREUGHEL’:
U behoort tot die levensgenieters die zich thuis voelen temidden van troubadours, blond schuimend bier en gerookte hammen? Maak dan een uitstapje naar de tijd van Breughel in de herberg van Soete Lieve. Daar, in die knusse herberg met zijn gewelven en nissen, wordt u een avond lang ondergedompeld in Bourgondisch feestgedruis. Een avond vol verrassingen, want een herberg trekt niet alleen de aandacht van mensen op zoek naar vertier, drank en spijs. Het werkt ook als een magneet op sujetten van andere onbestemd pluimage….

Wat staat u allemaal te wachten?
Zodra u aan een van de robuuste houten stamtafels heeft plaatsgenomen, heet Soete Lieve u welkom.

Indien u iets wilt eten of drinken, zult u er zelf op uit moeten voor het vullen van uw borden en kroezen. Voor wat betreft de kroezen: de brouwer heeft voor uw komst niet alleen de kelders, maar ook de herberg volgestouwd met vaten wijn en bier. Dus ga op zoek naar de vaten. De hele avond mag u zoveel tappen als u wilt. Wanneer u toe bent aan iets sterkers kunt u daarvoor altijd terecht bij één van onze bars.

Voor wat betreft het vullen der borden: de herbergier heeft zijn koks opdracht gegeven ervoor te zorgen dat u het beste van het beste krijgt voorgeschoteld. Alle markten in de stad worden dagelijks afgestroopt. Want vers vlees, verse vis en verse groente vormen de basis van de heerlijke gerechten, die voor u worden bereid.

Schrik niet als plots de Heks van het Huys met bliksemschicht en rollende donder haar vliegende entree maakt. Zing mee met de troubadour Floris of trek er op uit. Laat u de hand lezen bij de waarzegster. Pas wel op; zij weet meer dan uw partner en zegt meer dan u lief is! Want ja, je bent waarzegster of je bent het niet.

De kans is groot dat u onderweg de marskramer met zijn ezel tegen het lijf loopt. Hoedt u voor die man! Met zijn charme en zijn kostbaarheden probeert hij vrouwenharten te veroveren. En met zijn elixers belooft hij u het eeuwig leven. Drink ervan en u zult voor eeuwig zwijgen………….

Hebben door al dat gesjouw uw schoenen aan glans verloren? Geen probleem, er is altijd ergens een schoenpoetsertje bezig in de herberg. U hoeft hem niet te zoeken, u struikelt er vanzelf wel een keer over.

Houd ook de goochelaar goed in de gaten. Overal waar hij verschijnt, verdwijnt wat u lief is.

Tijdens al het vertier zijn de braadmeesters druk in de weer. Zij hebben het vlees gesneden, de vis gefileerd en het vuur op temperatuur gebracht.

Na deze overvloedige dis maken we de vloer vrij, want het feest barst in alle hevigheid los. De zangeres en de troubadour zorgen ervoor dat iedereen dansend en zingend de herberg op zijn grondvesten doet schudden. Voor u het weet is het feest afgelopen. Het onherroepelijk einde van een onvergetelijke avond, daar zorgt de uitsmijter wel voor.Bekijk de mogelijkheden.


Event Store 5. Dinnershow ‘DE DROOM VAN REMBRANDT VAN RIJN’:
U behoort tot die kunstminnaars die wel eens aan den lijve willen ondervinden wat ´s lands grootste artiest ooit heeft bewogen tot zijn creaties? U voelt zich thuis temid¬den van personages uit lang vervlogen tijden die onze held inspireerden?

Treedt dan binnen in het atelier van Rembrandt en ontmoet in levende lijve de figuren van zijn fantasieën. Een avond vol verrassingen, want u merkt dat Rembrandt zijn tijd ver vooruit is…

Wat staat u zoal te wachten tijdens Rembrandts droom? Zodra u aan een van de robuuste houten stamtafels heeft plaatsgenomen, ontmoet u Rembrandts lieftallige echtgenote, die u voorstelt aan haar hamdraaiers, visboeren en braadmeesters. Indien u iets wilt eten of drinken zult u er zelf op uit moeten voor het vullen van uw borden en kroezen.

Voor wat betreft de kroezen: de brouwer heeft voor uw komst niet alleen de voorraadkasten, maar ook de kelders van het atelier volgestouwd met vaten wijn en bier. Dus ga op zoek naar de vaten. De hele avond mag u zoveel tappen als u wilt. Wanneer u toe bent aan iets sterkers kunt u daarvoor altijd terecht bij één van onze bars.

Hoewel zijn reputatie heel anders doet vermoeden, in zijn dromen is Rembrandt een bourgondisch man. Dus met de spijzen zit dat wel goed: Rembrandt heeft zijn koks opdracht gegeven ervoor te zorgen dat u het beste van het beste krijgt voorgeschoteld. Alle markten in de stad zijn vanochtend afgestroopt. Want vers vlees, verse vis en verse groenten vormen de basis van de heerlijke gerechten, die voor u worden bereid. Op de oogstrelende buffetten – zijn het stillevens of is het echt? – vindt u alles wat verder uw droommaaltijd vervolmaakt: groente, salades en fruit in overvloed!

Maar zijn droom wordt ook bevolkt door minder gemoedelijke figuren. Zoals een waarzegster die voorziet hoeveel zijn schilderijen zullen opbrengen, maar ook voorspelt dat hij het zelf niet meer zal meemaken…

Wat te denken van de donkere hoeken waar u terecht kunt voor de soep; Deze worden bevolkt door een poppendokter, een aan lager wal geraakte Adellijke “dame” of een monnik die al jaren probeert om goud te maken in zijn laboratorium.

Ontmoet de trollen in een Dance Macabre tijdens een verkoelend dessertintermezzo… de charmante goochelaar met zijn vingervlugheid die u in opperste verwarring achterlaat... barbiers met losse handjes doch vlijmscherpe messen en natuurlijk de leerlingen van Rembrandt zelf, de portrettekenaars... De laatst overgebleven telg van het geslacht van Rijn legt u en uw gasten in potlood en krijt vast en levert kunstwerkjes af die in menig museum niet zouden misstaan.

U kunt ze allemaal tegen het lijf lopen in het atelier.

Uw avond wordt omlijst door muzikanten die met hun vrolijke liederen borg staan voor een goede sfeer. Na de overvloedige dis maken we de dansvloer vrij. Rembrandt, een verwoed verzamelaar van andermans werk, ziet in zijn droom een Breughel tot leven komen. Dulle Griet, de reuzin die met een heel leger huisvrouwen de strijd aanbindt met de hel, is op woeste wijze uit haar schilderij gestapt. Volgens de legende wordt ze verslonden door het vagevuur, maar eerst barst het feest in alle hevigheid los!

Voor u het weet is het weer afgelopen. Het onherroepelijk einde van de enerverende droom van een somber man, een onvergetelijke avond in de wereld van Rembrandt van Rijn.Bekijk de mogelijkheden.


Event Store 6. Dinnershow ‘DE LACH EN DE TRAAN’:
Treedt binnen in het Mokumse café Weemoed, terug in de tijd toen het leven nog sentiment had, de cafés overvol zaten met hardwerkende arbeidslieden die hun leven graag vertolkt zagen in de smartlap van weleer. Waar de kroegbazin de scepter zwaaide en dorstige lieden aan haar lippen hingen om de melancholie te proeven...

In deze entourage viert tante Nelie haar verjaardag.

Binnen overstemt luid geroezemoes de klanken van de accordeon... en de accordeonklanken begeleiden de arbeidslieden die de bazin toezing¬en; tante Nelie heeft vanavond wat te vieren!

Met haar ex-vriend Leo als begeleider verstaat tante Nelie als geen ander de kunst om de onvervalste Jordaanse sfeer neer te zetten. Bekende smartlappen zoals "de Vlieger", "Vuile huichelaar" en "de Glimlach van een kind" brengt zij tussen haar gasten ten gehore. Meezin¬gen? Alleen het refrein of hele coupletten, tante Nelie zorgt dat er een microfoon in de buurt is.

Natuurlijk heeft tante Nelie er met Leo voor gezorgd dat het haar gasten aan niets zal ontbreken. De kelders van haar roemruchte café zijn voor uw komst volgestouwd met vaten wijn en bier. Als ze een goeie bui heeft, laat ze haar gasten zelf tappen zoveel ze willen.

Zoals altijd is het onvervalste Hollandse kost wat de pot schaft. In de open keukens wordt het eten onder toeziend oog van tante Nelie bereid. Omdat het vandaag een bijzondere dag is, hebben haar koks de markten afgestroopt op zoek naar wat verse, sjiekere vlees-, vis- en groentege¬rechten; het mag vandaag wat kosten...

Hoe later op de avond, hoe schoner het volk: ook de wat meer louche vrien¬den uit tante Nelie's kennissen¬kring hebben de kroeg weten te vinden. Gladde straatacts met balletje-balletje en nog veel meer ver¬dwijn- en goocheltrucs worden aan de tafels opgevoerd.

Hoezeer tante Nelie wordt gewaardeerd blijkt wel, als het plaatselijke majorettekorps haar entree maakt en speciaal voor haar de pompoentjes de lucht ingaan. Hoe het feest dit keer ook ingekleed wordt, één ding is zeker, het eindigt in een swingende voorstel¬ling waarbij stoelen aan de kant gaan; aanstekers door de lucht zwaaien; tranen van ontroering geplengd worden en de kelen schor gezon¬gen bij de tallo¬ze levensliederen.

Na een laatste bakkie koffie doet tante Nelie u uitgeleide en brengt u persoonlijk tot de auto vergezeld van liefbedoelde tips voor de thuisreis.

Ajuus...Bekijk de mogelijkheden.


7. Dinnershow ‘FESTIVAL TZIGANE’:
Zodra op de poesta de lage zon met een laatste krachtsinspan¬ning de hemel purper kleurt, worden de vuren hoog opge¬stookt, de ketels gevuld en de violen gestemd. Want Gigi, kleindoch¬ter van de zigeunerkoning, verwacht gas¬ten. Dat betekent feest voor de gehele familie: een bont gezelschap van getalen¬teerde levensgenie¬ters waar u zich meteen bij thuis¬voelt. Samen met u maken zij er een onvergetelijke avond van. Een wervelend festijn met muziek, dans en een overvloed aan heerlijke ge¬rechten.

Bij de ingang wordt u ontvangen zoals het behoort bij de zigeuners: met muziek en een welkomst¬dronk. Wie na de lange reis een leeg gevoel in de maagstreek heeft, raden wij aan om meteen in het zigeunerkampement op onderzoek te gaan. Voor de diverse gerechten moet u erop uit, net als de rest van de zigeunerfamilie.

Maar denk erom, ook bij de zigeuners geldt: voor niets gaat de zon op. En geld heeft geen waarde op de poesta. Alles draait om ruilhandel. Als u goed wilt eten en drinken, koester dan de buidel met goudklompjes, die u bij de entree heeft ont¬vangen. Denk dus vooral aan uw maag als u in gesprek raakt met Zerban de vogelkoop¬man.

Tip voor wie aan de mooie danseres Anouschka een enigszins verhit hoofd overhoudt: zoek toenadering tot de drank en niet tot Anouschka. Zij wordt bemind door de buitengewoon jaloerse Alyoscha, die niet alleen als muzikant maar ook als messenwer¬per de kost verdient. Ga dus op zoek naar de vaten. Ongetwij¬feld loopt u een paar telgen uit de talrijke zigeunerfamilie tegen het lijf.

U wilt uw schoenen verhandelen? Laat ze dan eerst blinkend opwrijven door het schoenpoetser¬tje. Dan bren¬gen ze meer op.

Als u meer wilt weten over de geheimen van het leven, breng dan een bezoek aan Madame Villa. Deze mysterieuze vrouw is in het bezit van het magisch 'derde oog'. Zij kent heden, verle¬den en toekomst. Let dus een beetje op met wat u haar vraagt.

Mist u plotseling uw stropdas, uw bril of uw partner? Dan bent u ongemerkt Lajos, de tafelgoo¬chelaar, tegen het lijf gelopen. De combinatie van charme en vingervlugheid maakt hem geliefd bij vrouwen en gevreesd door mannen.

Zodra de braadlucht door het kamp trekt en de geur van kruidi¬ge sauzen u het water in de mond doet lopen, weet u dat Durga klaar is met de voorbereidingen van zijn maaltijd. Loop eerst met uw bord langs de overdadige buffetten. Ga vervolgens naar de roosterplaatsen en geniet van al het lekkers dat Durga ter plekke voor u heeft bereidt.

Tijdens het zigeunerfeest bepaalt u zelf wat en wanneer u eet. Zorg echter dat u voldoende heeft gegeten als de wonderschone Anouschka met een opwin¬den¬de dans op de tafels de bloeddruk opjaagt tot gevaarlijke hoogte. Het feestmaal wordt afgesloten terwijl Zerban met zijn prachtige tenor¬stem een Italiaans lied aanheft.

Dan worden de instrumenten uit de koffers gehaald en wordt de dansvloer vrijgemaakt voor een swingende finale. Laat u gaan op de meeslepende vioolmu¬ziek van Alyoscha, zing met Gigi vol hartstocht over onbereikbare liefdes, dans met Anouschka en geniet van de vrijheid en het zigeunerleven tijdens deze betoverende nacht op de poesta. Want voor u het weet is het zover en verlaat u zingende het zigeunervolk…. De zon achterna...

Bekijk de mogelijkheden.


8. Dinnershow ‘GIPSY VAGANZA’:
Welkom in het zigeunerkamp! Hier leven al sinds eeuwen kleurrijke generaties zigeuners bij elkaar. Een avond hun gast zijn betekent getuige te zijn van vrolijkheid, zang, dans en natuurlijk excellente kookkunsten. Voor u er erg in heeft, kunt u echter ook betrokken raken bij intriges en vetes ; de jongste generatie denkt nu eenmaal anders over tradities dan de oudste...

Carmen en Iwan heten u echter van harte welkom en nodigen u uit te genieten van hun gastvrijheid. Buiten was u al getuige van een ruzie tussen de kok Pétalo, die naast het fornuis ook auto’s als passie heeft, en Iwan. Het geschil, u raadt het al, gaat over de aanschaf van een tweedehands auto. De vrouwen proberen het een en ander te sussen en bieden u alvast een opkikkertje aan.

Eenmaal binnen in het kamp kunt u niet heen om ‘La Mama’, de godmother van de familie, heen. Gezeten in haar boudoir straalt ze nog steeds het gezag uit dat ze al sinds decennia bezit. Haar te weerspreken kan een gevaarlijke actie zijn... Iwan stelt vervolgens de hele familie aan u voor terwijl u kunt genieten van de heerlijke, pikante worstsoorten die u op de buffetten vindt. Amper uitgesproken zorgt ‘La Mama’ voor een dramatisch intermezzo.

Carmen en Iwan zingen de sterren van de hemel. Zij vertolken melancholische zigeunerliedjes, maar ook prachtige musicalduetten. Ondertussen heeft u de weg naar de bars natuurlijk al gevonden waar uzelf uw wijn, bier of frisdrank tapt, of uw oog misschien wel op iets sterkers laat vallen.

Hoewel Pétalo inmiddels druk bezig is met de bereiding van de hoofdgerechten, wordt er door hem en zijn makkers nog druk gediscussieerd en onderhandeld over de aanschaf van de auto. Wie al trek heeft zoekt zijn weg naar de fraaie en overdadige salade-, fruit- en broodbuffetten.

Pétalo is een veelzijdig man: hij blijkt ook nog te moeten repeteren voor de Soundmixshow waar hij als Pavarotti aan deel zal nemen. Wanneer de hele familie de oordoppen weer uit heeft, nodigt zij u uit voor het feestmaal.

U kunt natuurlijk kiezen uit diverse soorten vlees en/of vis, maar vergeet vooral niet te vragen naar Skekelykaposzta, een stoofpot naar oud familierecept bereid.

Bij Madame Drabarni kunt u terecht om een glimp van uw toekomst op te vangen. OiBibi, de heilgymnaste van de familie, draagt met haar trainingen zorg voor het geestelijk en lichamelijk welzijn van u en uw gasten. De mooie maar bescheiden Mercedes eist met haar wervelende dansen uw aandacht op. Dit leidt onder andere tot een wervelende tango die zij met haar partner uitvoert. Maquila speelt met uw uiterlijk en maakt in één oogopslag een getrouwe zigeuner van u.

Of het Pétalo gelukt is zijn auto aan te schaffen, blijkt wanneer hij zijn fantasierijke ijsbuffet presenteert.

Inmiddels staat dampende koffie klaar en schenk daarbij gerust één van de Oudhollandse likeuren in!

Nu gooien Carmen en Iwan alles in de strijd om er een prachtig dansfeest van te maken. Voor u het weet is het eind van het feest daar en eindigt het feest van deze zigeunerfamilie met dezelfde hartelijkheid en warmte als waarmee het begonnen is.

Bekijk de mogelijkheden.


Dinnershow te Rotterdam:


Event Store

Kies uw thema. De avonden en shows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze avonden. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke avond eten, feesten en lachen.
Natuurlijk mag u ook de hele avond “genietend” het spektakel aanschouwen onder het genot van een heerlijke maaltijd en drankje.

Thema: "Schatten & Schavuiten"

Een multi-getalenteerd showteam neemt u mee op reis over de zeven wereldzeeën. Onder leiding van twee duellerende kapiteins beleeft u een avondvullende zoektocht naar een verloren schat. Geniet van een echt piratenbuffet en les uw dorst met een uitgebreid assortiment aan dranken. Vier feest in een ambiance waar alles kan en mag, maar waar niets moet.

"Moulin Rouge op de Maas"

Societybeest en gastvrouw van de Moulin Rouge, Harris Pilton, nodigt u uit voor de heetste fuif van het jaar! U wordt meegesleept op een virtuele reis die elk zintuig zal prikkelen. Ogen en oren komt u tekort tijdens deze revue vol spektakel. Totaaltheater met een lach en een traan, een blik op heden en verleden, een kleine portie pikante humor en vooral veel plezier!

Het arrangement vrijdag- en zaterdagavond:
- aanvang: 19.30 uur: Inschepen aan boord van mps. De Ameland, afgemeerd aan de Parkhaven te Rotterdam, aan de voet van de Euromast.

- Ca. 20.00 uur: De boot begint te varen. De scheepsbel klinkt voor de afvaart. We leggen onze koers richting Rotterdamse havens en skyline, iedereen is vrij om dit alles tijdens de vaart vanaf het gehele schip te bekijken. En de show met het thema van uw keuze begint.
Gedurende de gehele avond kunt u onbeperkt genieten van wijn, fris, waters, bier en sappen.
De gehele avond wordt u aan een stuk door vermaakt met spectaculaire zang, dans en theater.

- Ca. 22.30 uur: U krijgt een heerlijk dessert van diverse mousses, slagroom en fruit uitgeserveerd aan tafel door de bemanning van ‘De Ameland’. De show gaat onverminderd door.

- Ca. 23.30 uur: De Ameland meert af aan de Parkhaven te Rotterdam. De bar sluit en wij verwennen u nog met een kopje koffie met heerlijke chocolade en koekjes.

- 24.00 uur: Einde van deze spectaculaire show avond, u wordt tijdens het ontschepen door de gehele bemanning uitgewuifd.

Inbegrepen is: Eten, brood en boters op tafel, soep uitgeserveerd aan tafel, royaal luxe warm-koud buffet in thema van de show, dessert, een onbeperkt drankenassortiment naar keuze (bier, wijn, sappen en fris),

Locatie: Rotterdam.

Prijs dinnershow: 99 euro per persoon.


Bekijk de mogelijkheden.