High tea

Facebook
Highest high tea
Hoogste High Tea van Nederland!
Gezellig bijpraten is leuk… maar dan wel in stijl! In The Penthouse, het hoogste restaurant van Nederland wordt een uitgebreide High Tea geserveerd. Een feestelijk welkom met een glas cava en daarna genieten van lekkere hapjes en een fantastisch uitzicht over Den Haag!

Dit arrangement omvat:

– Welkom met glas cava;
– Uitgebreide Highest Tea in het hoogste restaurant van Nederland.

The Penthouse in de Haagse Toren
De panoramalift brengt u naar de 42e verdieping, hoger dan het restaurant van de Eiffel Toren! Op 135 meter is het uitzicht (tot 45 kilometer!) onovertroffen. Chef Bart Middendorp is verantwoordelijk voor culinaire delicatessen, waaronder deze Highest Tea.

Highest Tea voor 2
Geniet samen van deze unieke ervaring én van al het lekkers, wat geserveerd wordt! U wordt ontvangen met een lekker glas cava. Vervolgens kunt u gaan genieten van diverse hartige lekkernijen en hartverwarmende gerechtjes. Natuurlijk zijn er ook zoete delicatessen, zoals vers gebakken scones met compôte en clotted cream, een huisgemaakte brownie en een chocolade verleiding. Inclusief onbeperkt genieten van de beroemde theesmaken van Ronnefeldt.

Highest Tea: een bijzonder cadeau, ook om zelf van te genieten!

Goed om te weten:
– Op feestdagen geldt mogelijk een toeslag.
Highest high tea

High tea in het Kurhaus
Grand Hotel Amrath Kurhaus
High Tea in het Kurhaus!
Beleef een onvergetelijke High Tea in het bekende Kurhaus Hotel! Op een geweldige locatie… aan het strand en in een prachtige ambiance, met originele 19de eeuwse beschilderingen en een eigentijdse inrichting. Hier kunt u genieten van een chique High Tea!

Kurhaus ScheveningenRestaurant Waves Scheveningen
Dit arrangement voor 2 personen omvat:
– Een uitgebreide High Tea.Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus is een luxe 5-sterren hotel met een prachtige ligging aan het strand van Scheveningen. Ervaar de cultuur uit vervlogen tijd die verbonden is met luxe en service van hoog niveau. Ontdek hoe 5-sterren comfort perfect aansluit bij traditie en historische ambiance.In Het Kurhaus kunt u in het restaurant, met de toepasselijke naam “Waves at the Kurhaus”, genieten van een onvergetelijke High Tea. Het sfeervolle restaurant heeft het grootste terras van Scheveningen, dus bij mooi weer kan de high tea ook op het terras geserveerd worden. De high tea bestaat naast verschillende soorten thee uit heerlijke zoetigheden en hartige hapjes, allemaal vers bereid.Dit arrangement geeft u de gelegenheid om te genieten van de prachtige ambiance van Grand Hotel Amrâth Kurhaus én al het lekkers wat de High Tea te bieden heeft!Kortom: Ga voor een overheerlijke High Tea!
High tea in het Kurhaus

High tea op SS Rotterdam
SS Rotterdam

High Tea op het ss Rotterdam!

Geniet van een heerlijke High Tea op hét vlaggenschip: SS Rotterdam. In de Captains Lounge wordt voor jullie een High Tea geserveerd, waarbij het jullie op deze middag aan niets zal ontbreken!

Dit arrangement voor 2 personen omvat:
– Een uitgebreide High Tea.Gebouwd in Rotterdam. Vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam! Het legendarische vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. 228 meter lang, 28 meter breed, 41 meter hoog, rijk aan historie en vermaard om zijn cultuurhistorische waarde.Je kunt heerlijk gaan genieten van een High Tea op het vlaggenschip.Terwijl je geniet van alle heerlijkheden droom je weg in de authentieke sferen van het mooie schip en beleef je de grandeur van 50 jaar geleden.Tijdens de High Tea hebben jullie de keuze uit verschillende smaakvolle, bijzondere theesoorten. Uiteraard mogen de heerlijke delicatessen niet ontbreken. Dagverse producten, hartig en zoet… voldoende om een middag lang te genieten!
Kortom: Koninklijk genieten op een schitterend schip!
High tea op SS Rotterdam

High chocolate
Chocolate Company
Warme chocolademelk, bonbons, taartjes, sandwiches… een waar chocolade paradijs! Geniet samen van een “High Chocolate”. Je hebt de keuze uit verschillende grote steden, dus je kunt er ook nog eens een leuk dagje-uit van maken!Ambachtelijke chocoladeWarme chocolademelk

Dit arrangement voor 2 personen omvat:
– Warme chocolademelk met of zonder slagroom;
– Onbeperkt thee van Blanche Dael;
– Verschillende taartjes;
– Bonbons;
– Hartige sandwiches;
– Een extra chocoladeverrassing.High Chocolate
Net even anders dan een High Tea, want hier draait het vooral om chocolade… wie is er niet gek op? Geniet van heerlijke, warme chocolademelk en bijzondere taartjes. De High Chocolate is zeer uitgebreid, want voor de afwisseling krijg je ook lekkere hartige hapjes geserveerd. Deze High Chocolate wordt aangeboden in Amersfoort, Breda, Deventer, Haarlem, Lelystad (Bataviastad), Maastricht en Zoetermeer. Maak er samen een gezellig uitje van!

Ambachtelijke chocolade

In de “chco cafés” geniet je van ambachtelijk gemaakte chocolade, in allerlei soorten en maten. In de eigen fabriek wordt de chocolade met persoonlijke aandacht gemaakt en dat is zeker te proeven. Kijk je ogen uit met alle bijzondere creaties die te koop zijn in het café. Misschien neem je nog iets lekkers mee voor thuis?!
Kortom: lekker snoepen en gezellig bijkletsen, hét recept voor een superleuke middag!
High chocolate
Facebook