Uitgaan in jouw regio

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.
Uitgaan in Amsterdam:
Club & uitgaanstips in Amsterdam. In het Amsterdamse nachtleven is elke avond zoveel te doen; van electro, techno, drum-‘n-bass tot hiphop en deephouse.
Hieronder vind je een lijst met de feesten in Amsterdamse clubs en discotheken.
Kijk voor meer informatie over de clubs en het uitgaansleven op onze pagina over uitgaan in Amsterdam.
Terugkerende feesten in Amsterdam:

Noodlanding
Een van de bekendste clubavonden in Amsterdam, waar bijna alles mag. Verwacht indie, electro, hiphop, dance en heel veel foute popmuziek. Voor abstracte verrassingen en nieuwe geluiden kun je naar de bar in de kelder gaan voor Dondergrondse.
Elke donderdag vanaf 23.30 uur, Paradiso


Super Social
Beoefen je sociale vaardigheden tijdens dit feest op het Leidseplein. De muziek varieert van pop, disco, klassiekers tot house.
Elke donderdag vanaf 23.00 uur,
Chicago Social Club


Don’t Wait For The Weekend
Net als veel andere clubs in de stad drukt Club AIR met Don’t Wait For The Weekend zijn stempel op de donderdag, met een mix van house, disco, pop, hiphop en r&b.
Elke donderdag 23.00 – 4.00 uur, Club Air


JAM AM
Deze clubnacht brengt dj’s en live muzikanten samen: denk aan saxofonisten versus MC’s en een vioolspeler tegen de dj.
Elke donderdag vanaf 23.00 uur,
Winston Kingdom


Reveal
De wekelijkse studentennacht van het Rembrandtplein, waar alles voorbij komt mits het maar elektronisch is. Denk aan rauwe beats, minimale electro en vocal house. De line-up varieert van lokale dj-talenten tot internationale namen.
Elke donderdag vanaf 23.00 uur, Escape


Throwback Thursday
De echte authentieke old-school hiphop en r&b, zoals het bedoeld is.
Elke donderdag, ABE


WKND
Begin het weekend goed met een flinke dosis house!
Elke donderdag 23.00 – 3:45 uur,
Studio 80


Woo Haa
Woo Haa bestaat alweer tien jaar, met een nog altijd eclectische mix van hiphop, r&b, disco, soul, funk en house.
Elke donderdag 23.00 – 4.00 uur, Jimmy Woo


Unknown Pleasures
Een lekker feestje in de kelder van Paradiso. De plek waar nieuwe indie muziek, underground acts en alternatieve dj sets worden samengebracht.
Donderdag 2 april 2015, Paradiso, 23.30 – 4.00 uur, €5,-


Please don’t tell
Met een mix van r&b, UK bass, hiphop, dance en pop is er voor ieder wat wils.
Elke vrijdag 23.00 – 4.00 uur, Jimmy Woo


Offset
Iedere week draaien dj Mickster & Ldopa aan de lopende band lekkere dansnummers.
Elke vrijdag vanaf 23.00 uur, Winston Kingdom


HouseRules
Met de mooiste shows, een indrukwekkende aankleding en vele verrassingen is HouseRules de nieuwe place to be voor liefhebbers van authentieke house. 
Elke vrijdag vanaf 23.00 uur, Escape


Voyage
Dans de hele nacht op future r&b, UK garage, Afro deep en soulful house en sneak daarna nog even door naar Encore in de andere zaal.
Elke zaterdag vanaf 1.00 uur, Melkweg


Brainwash
Een van de grootste feesten in Amsterdam. Hier kunnen liefhebbers van electro een perfecte avond beleven met de goedgevulde line-up van top dj’s die alle soorten dance en urban draaien.
Elke zaterdag vanaf 23.00 uur, Escape


Encore
De thuishaven van hiphop en r&b in Amsterdam. Verwacht harde beats, klassieke hits en nieuwe liedjes, met verrassende uitstapjes naar dubstep, dancehall en meer. Neem ook eens kijkje bij Voyage in de andere zaal.
Elke zaterdag vanaf middernacht, Melkweg


Sneeky Sunday
Bij deze wekelijkse viering van dubstep en jungle kun je verpletterende baslijnen verwachten.
Elke zondag vanaf 22.00 uur,
Winston Kingdom


Wicked Jazz Sounds
Jazzklassiekers, soul en live muzikanten tijdens dit swingende feest dat nooit hetzelfde is.
Elke zondag vanaf 23.30 uur, Sugarfactory


Cheeky Monday
Amsterdams wekelijkse drum & bassfeest waar internationale artiesten samenwerken met de reguliere drum freaks van de Warmoesstraat. Met harde tunes en een stevige bass.
Elke maandag vanaf 21.00 uur,
Winston Kingdom


Techno Tuesday
Zoals de naam al zegt: een nacht vol techno, georganiseerd door InDeep’n’Dance Records.
Elke dinsdag 23.30 – 5.00 uur,
Sugarfactory


Night Shift
Bijna de hele nacht feesten op een unieke combi van hiphop, disco en house.
Elke woensdag 23.30 – 5.00 uur,
Sugarfactory


Zwarte Koffie
Onder leiding van dj’s D-rok en Mr. Speak keert het feest uit Club Up terug. Hier hoor je zwarte muziek in de breedste zin. Verwacht een mix van hiphop, funk, soul en disco.
Maandelijks op vrijdag vanaf 00.00 uur, Paradiso

Uitgaan in Groningen:
In Groningen kun je uitgaan alsof de morgen niet bestaat! Eén van de gave dingen aan Groningen is dat er geen sluitingstijden zijn – er is altijd een kroeg of club waar je door kunt gaan tot de zon opkomt. Bijna elke nacht staan de vele uitgaansgelegenheden die Groningen rijk is vol met studenten. Ook vinden er elke week verschillende vette feesten plaats. Dus pak zo’n partij mee en voeg je alvast tussen de studenten voor een echte Groningse nacht! En als je nog geen slaapplek hebt in Groningen, staan wanneer je bent uitgefeest de eerste treinen alweer klaar om je naar huis te brengen…
Vrijwel het gehele nachtleven speelt zich af rond de Grote Markt en de Poelestraat, voordat je het weet ben je in de volgende kroeg. Er zijn uiteraard genoeg studentenkroegen te vinden en allemaal hebben ze wel een piekuur dus wanneer je dan je slag slaat, kun je een goedkoop nachtje stappen. Verder heeft Groningen ook genoeg andere uitgaansgelegenheden: liefhebbers van house, rock of techno kunnen altijd wel ergens terecht. Nu is het alleen nog zaak om de juiste plekken te vinden. GroningenLife! gaat je hier bij helpen. Wij hebben alle kroegen van Groningen wel eens van binnen gezien en kunnen je dus precies vertellen waar jij naar toe moet. Daarnaast weten wij ook waar jij je midnightsnack het best kunt halen of wat het feestje van de maand is. Met deze gouden tips kun jij shinen tot de zon opkomt!

Uitgaan in Rotterdam:
Uitgaan in Rotterdam Uitgaanstips Rotterdam, stel uw eigen agenda samen voor een avondje uit in Rotterdam. Van het Hofplein tot de Oude Haven. Clubs, cafés en discotheken.
Tijdens het uitgaan in Rotterdam staan de clubs centraal. Dit wordt nog een keer versterkt doordat veel van de de clubs zich op loopafstand van elkaar bevinden.
Iets verder van het centrum af, richting de Oude Haven zijn daarnaast ook nog leuke cafés en clubs te vinden. Met natuurlijk de charme van het water dichtbij en een beetje de massa vermijdend tijdens het uitgaan. In het centrum zoals op het Hofplein gaat het om snel en flitsend, maar daar iets verder vandaan wordt het in Rotterdam heel snel ontspannen. Wilt u lekker stappen in cafés en het drukke uitgaanscentrum een stukje achter uw laten, ga dan ook eens richting de Nieuwe Binnenweg. In deze omgeving, bij o.a. de Coolhaven, vindt u namelijk ook nog een aantal leuke uitgaanstips.
Uiteraard zijn er ook concerten en optredens te bezoeken. Deze worden veelal in concertlocaties zoals de Ahoy georganiseerd.
Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.