Vergaderen

Facebook
Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, brainstorm, presentatie, private dinner of andere bijeenkomst? Hier vind je de meest inspirerende en bijzondere vergaderlocaties!

Een overzicht voor vergaderen vind je hier:

Villapark De Weerribben vergader mogelijkheid
Vergaderen in een luxe vergaderruimte op Bungalowpark de Weerribben, Overijssel
Bent u op zoek naar inspirerende locaties in Overijssel om te vergaderen? Op Bungalowpark de Weerribben te Paasloo bieden wij vergaderruimte voor effectief vergaderen.
Deze bijzondere vergaderlocatie ligt aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, een inspirerende locatie op zich. De vergadering vindt plaats in Restaurant ’t Binnenhof, gelegen op het terrein van Villapark de Weerribben. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen welke u eventueel kunnen uitbreiden met een luxe overnachting(en) op locatie. Overnachten is mogelijk in één van de luxe vakantiehuizen van Villapark de Weerribben of in één van de nieuwe luxe groepsaccommodaties van Résidence de Weerribben.
Vergaderen op dezeze prachtige locatie heeft zo zijn voordelen:
Geen zaalhuur. U betaalt enkel naar gebruik in de horeca.
Vrij gebruik van een beamer, scherm, tv, flip-over en geluidsinstallatie.
Wij bieden diverse kleine- en grote vergaderlocaties.
Goed te bereiken en een ruim aanbod aan parkeergelegenheid.
Afwisseling met verschillende activiteiten is mogelijk.
Meerdaagse vergaderarrangementen mogelijk.
Overigens hoeft vergaderen in een vergaderzaal niet duur te zijn. Voordelig vergaderen is mogelijk met één van onze vergaderarrangementen:
Super scherp vergaderen
Steentje voor steentje..
24 uur met…
Vergader in het Mercure hotel

Lunch catering
op zoek naar lunch voor tijdens een vergadering, aan huis of aan het einde van de middag? Bekijk en bestel de lunch catering online op Hapjes aan Huis. Wij bezorgen door heel Nederland vanuit 65 erkende cateringbedrijven!

4 uur all-inclusive vergaderen vanaf €16,- per persoon!
Facebook